UNE-179002 – TRANSPORT

Awesome Image

UNE 179002 Sistemes de gestió de la qualitat per a empreses de transport sanitari

La UNE 179002 és una normativa pensada per afavorir el correcte desenvolupament, implantació i certificació de sistemes de gestió de la qualitat per a empreses de transport sanitari de pacients. Un sistema de gestió de qualitat basat en la norma UNE 179002, facilita l'impuls, millora el servei, optimitza els processos interns de l'empresa, ajuda a ser més eficient, i també a complir les metes i objectius establerts. La normativa UNE 179002 la pot aplicar qualsevol tipus d'empresa dedicada al transport sanitari de pacients, independentment de la seva estructura, mida, ubicació geogràfica o serveis que ofereixi.

Avantatges d'aplicar la norma UNE 179002

La norma UNE 179002 oferirà una sèrie de beneficis a aquelles empreses o organitzacions que decideixin aplicar-la:
  • - Garantirà el compliment dels requisits de la norma ISO 9001, enfocats a un sistema de gestió de qualitat per a empreses del sector de transport sanitari de pacients.
  • - A l'implantar aquesta normativa, s'implanta també la normativa ISO 9001 de sistemes de gestió de la qualitat.
Per a la seva aplicació, en Tqconsultors oferim els nostres serveis d'auditoria, a través dels quals ens encarregarem d'analitzar les àrees més importants per a cada empresa. Comptem amb auditors professionals i amb una àmplia experiència en el sector, que realitzaran una ràpida i eficaç avaluació del sistema, per obtenir la certificació UNE 179002 de sistemes de gestió de la qualitat per a empreses de transport sanitari. Els nostres amplis coneixements sobre la UNE 179002 de qualitat del transport sanitari de pacients, ens permet prendre les decisions correctes per gaudir dels beneficis que aquesta norma ofereix:
  • - Avantatge competitiu: permetrà millorar els processos i la qualitat dels serveis respecte a la competència, la qual cosa aportarà una major eficiència i un valor afegit als clients.
  • - Millora contínua: la certificació UNE 179002 permet la millora contínua de la qualitat d'una empresa, promovent una sèrie de pràctiques adequades.
  • - Compromís: implantar la norma 179002 serà senyal d'un clar compromís per part de l'empresa, amb l'objectiu de millorar la qualitat dels seus serveis.
  • - Noves oportunitats: la certificació 179002 millora la capacitat de l'empresa, i li obre noves oportunitats de negoci.