ISO 50001 EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Awesome Image

Normativa ISO 50001 Sistema d'eficiència energètica

La normativa ISO 50001 fa referència a una norma internacional per a la implantació de sistemes d'eficiència energètica en les empreses. L'ISO 50001 és la primera normativa relacionada amb els sistemes de gestió d'energia internacional, abastant les diferents normatives a nivell nacional i regional existents, com la normativa ISO 16001, entre d'altres. ISO 50001 és una norma que estableix el model de sistema de gestió energètic que han de seguir empreses i organitzacions de tot el món, amb l'objectiu d'aconseguir la major eficiència energètica. Està comprovat que l'aplicació de la normativa UNE EN ISO 50001 per part de les empreses, és capaç de reduir fins a un 60% el consum d'energia a tot el món. Es tracta d'una norma pensada perquè es pugui aplicar en qualsevol tipus d'empresa amb una total garantia, independentment de la seva mida, ubicació o sector a què pertanyi.

Per què hauries d’obtenir la certificació ISO 50001?

A l'obtenir la certificació ISO 50001, la teva empresa ha de gaudir de múltiples avantatges que et permetran estalviar energia, millorar la teva imatge i augmentar la competitivitat:
  • - Afavoreix un consum energètic eficient.
  • - Augmenta la transparència i la comunicació en la gestió de recursos energètics.
  • - Promou les pràctiques de gestió energètica.
  • - Ajuda en l'avaluació i priorització de la implantació de noves tecnologies per afavorir l'eficiència energètica.
  • - Ofereix un marc d'eficiència energètica a tota la cadena de subministrament.
  • - Millora la gestió energètica de projectes de reducció d'emissió de gasos efecte hivernacle.
  • - S'integra amb sistemes de gestió ja existents en una empresa.
Des de Tqconsultors posem a la teva disposició als nostres professionals, que s'encarregaran d'ajudar-te en tot el necessari per poder obtenir la certificació ISO 50001. Ens encarregarem de l'auditoria de la teva empresa, t’oferirem tot l'assessorament necessari, i portarem a terme tota la gestió, amb l'objectiu d'aconseguir els millors resultats, i us permeten estalviar temps i diners, sempre a través de la confiança i la professionalitat.