ISO 9001:2015

Awesome Image

Norma ISO 9001:2015: Clau per la gestió de qualitat del teu negoci

La norma ISO 9001: 2015, és una normativa amb caràcter internacional, que engloba tots aquells elements que una empresa ha de tenir en compte, per poder dur a terme un sistema d'organització efectiu, que li permeti tant gestionar com millorar la qualitat dels productes o serveis que ofereixi. La norma ISO 9001 es pot aplicar de manera efectiva, sense importar el sector en què es desenvolupi l'activitat d'una empresa. Es tracta d'una normativa internacional en el que el principal objectiu és gestionar adequadament els riscos d'una empresa, donar les pautes per dur a terme una millora contínua en els diferents organismes, garantir la total satisfacció dels clients, i millorar la capacitat per proveir productes i/o serveis, complint en tot moment les exigències a nivell intern i extern de l'organització.

Per què aplicar la norma ISO 9001 a la teva empresa?

A dia d'avui, són més d'un milió les empreses espanyoles que apliquen la norma ISO 9001: 2015, i s'aprofiten de les nombroses avantatges que ofereix. L'aplicació de la normativa UNE EN ISO 9001 es mostrarà com un compromís de qualitat de cara als clients, la qual cosa augmenta les possibilitats d'accedir a noves oportunitats de mercat, permet diferenciar-se de la competència, mostrar una imatge molt més responsable, etc. A més, a l'implantar aquesta normativa per a la gestió de qualitat, serà més senzill millorar la comprensió i la gestió dels diferents processos de l'empresa, afavorint el bon funcionament i, per tant, la consecució d'objectius i una major rendibilitat econòmica.

Com implantar la norma ISO 9001:2015?

En Tqconsultors disposem d'un complet equip de consultors professionals, amb una àmplia experiència en la implantació de la normativa ISO 9001:2015, que s'encarregarà d'analitzar exhaustivament la teva empresa, per dur a terme la implantació de la norma de la manera més adequada i efectiva. Farem una completa assessoria prèvia i, posteriorment oferirem tota la informació necessària perquè l'empresa pugui conèixer al detall en què consisteix la ISO9001:2015 Així mateix, ens encarregarem també del posterior manteniment i de la gestió de la normativa.. Qualsevol dubte sobre la norma ISO 9001, pots contactar amb nosaltres sense cap tipus de compromís. Estarem encantats d'atendre't.